irishfeetÍr sztepp tánc oktatás, fellépések

Hasznos tudnivalók

Általános információk: a tanfolyamok felnőttek részére 90, gyerekek részére 60 percesek. Az órákat szeptembertől-júniusig tartjuk. Kezdő tanfolyamokat ősszel és tavasszal indítunk, az előzetes jelentkezést az linocska001©gmail.com címre küldhetik. A tanítványoknak minden évben nyári tábort is szervezünk.

Az órákat a fellépőcsoport Európa bajnok táncosai tartják. Az órákon a az oktatás kötött tananyag alapján folyik, minden csoport esetében tartalmazza a szintnek megfelelő különböző ritmusú "light" és "hard" táncokat, ill. a táncok elsajátítását megkönnyítő gyakorlólépéseket és tánctechnikai gyakorlatokat. Az órák minden esetben intenzív bemelegítéssel, nyújtógyakorlatokkal kezdődnek, az órák végén levezető lazító gyakorlatokkal. A tanfolyamok helyszínén öltöző biztosított.

A tanfolyamok helyszíne: A BBME oktatási központja (Bp. III., Raktár u. 52.) Megközelítés 1-es villamossal. Térkép, kattints ide!

Az órákra a következő felszerelés szükséges:
- kényelmes edzőruha (lehetőleg ne farmernadrág)
- könnyű tornacipő, vagy balett papucs (amiben kényelmesen tud mozogni a lábfej). Speciális cipőre az első 2-3 hónapban nem lesz szükség. Ennek beszerzésében később természetesen segítünk.
- kisméretű törölköző
- min. fél liter innivaló (lehetőleg szénsavmentes), mivel a folyadékveszteséget pótolni kell.