irishfeetÍr sztepp tánc oktatás, fellépések
Írta: Administrator  ::  Kategória: friss hírek  ::   csütörtök 09 június 2016 - 13:05:32
Hozzászólás: 0
TELJESEN KEZDŐKET IS VÁRUNK!

Az ára 38.000 Ft, ez tartalmazza a napi 3-szori étkezést és a napi 2x90 perces táncórák és a szállás díját!

Információk és jelentkezés: www.irishfeet.hu
Linó Ziegler (Ambrózy Mária) 06/30/9215-290 vagy linocska001©gmail.com

A tábort 6. alkalommal rendezzük meg! A táborban az ír sztepp tánc iránt érdeklődők megismerkedhetnek a tánc alapjaival, színpadi előadásmódot és balettes alapokat is tanulhatnak. Az órákat Európa-bajnok, illetve profi showtáncos tanárok tartják.
A tábor festői környezetben, Révfülöp és Kékkút közelében, igazi művészfaluban fekszik. Hangulatos parasztházban vannak a résztvevők elszállásolva. Házias, ám a modern, egészséges táplálkozás igényeinek kielégítő háromszori étkezés biztosított (speciális igényeket is kielégítenek pl. laktózérzékenység stb.)A táncterem festői környezetben, szőlőhegy tetején, a szállástól 5 percnyi rövid sétára van, a terem az ír sztepp tánc igényeinek megfelelő (rugalmas, ízületkímélő hajópadlózat, balettpadló borítással).
A táborban nemcsak az ír sztepp tánccal ismerkedhetnek meg a résztvevők, de lehetőség nyílik a közeli majorban megismerkedni a hazai háziállatfajtákkal, lehet lovagolni, sétakocsizni, de természetesen gyalogos túrát is lehet tenni a Káli-medencében, illetve fürdőzési lehetőség a Balatonban, a közeli szabadstrandon. Ezenkívül esténként meditációs tréninget, önismereti tréninget is tartunk, közös esti programok is lesznek (táncház, más táncműfajokkal ismerkedés, csapatjátékok) ezek mindig nagy sikert aratnak!!!!
Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban