irishfeetÍr sztepp tánc oktatás, fellépések
Írta: Administrator  ::  Kategória: friss hírek  ::   csütörtök 09 június 2016 - 13:05:32
Hozzászólás: 0
TELJESEN KEZDŐKET IS VÁRUNK!

Az ára 38.000 Ft, ez tartalmazza a napi 3-szori étkezést és a napi 2x90 perces táncórák és a szállás díját!

Információk és jelentkezés: www.irishfeet.hu
Linó Ziegler (Ambrózy Mária) 06/30/9215-290 vagy linocska001©gmail.com

A tábort 6. alkalommal rendezzük meg! A táborban az ír sztepp tánc iránt érdeklődők megismerkedhetnek a tánc alapjaival, színpadi előadásmódot és balettes alapokat is tanulhatnak. Az órákat Európa-bajnok, illetve profi showtáncos tanárok tartják.
A tábor festői környezetben, Révfülöp és Kékkút közelében, igazi művészfaluban fekszik. Hangulatos parasztházban vannak a résztvevők elszállásolva. Házias, ám a modern, egészséges táplálkozás igényeinek kielégítő háromszori étkezés biztosított (speciális igényeket is kielégítenek pl. laktózérzékenység stb.)



A táncterem festői környezetben, szőlőhegy tetején, a szállástól 5 percnyi rövid sétára van, a terem az ír sztepp tánc igényeinek megfelelő (rugalmas, ízületkímélő hajópadlózat, balettpadló borítással).
A táborban nemcsak az ír sztepp tánccal ismerkedhetnek meg a résztvevők, de lehetőség nyílik a közeli majorban megismerkedni a hazai háziállatfajtákkal, lehet lovagolni, sétakocsizni, de természetesen gyalogos túrát is lehet tenni a Káli-medencében, illetve fürdőzési lehetőség a Balatonban, a közeli szabadstrandon. Ezenkívül esténként meditációs tréninget, önismereti tréninget is tartunk, közös esti programok is lesznek (táncház, más táncműfajokkal ismerkedés, csapatjátékok) ezek mindig nagy sikert aratnak!!!!
Nyomtatóbarát változat LAN_NEWS_24
 

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz